PREFARBALI KAMERE DA PRIKRIJU KRAĐU CIGARETA TEŠKU 225.000 EVRA: Policija i Tužilaštvo potvrdili nestanak 238 paketa iz skladišta

B. D.

04. 03. 2022. u 07:26

Dojava policiji da su u skladištu Luke Bar ukradene cigarete bila je tačna. Policija je utvrdila da je iz skladišta mojkovačke firme "Montenegro duvan komerc", u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar, ukradeno 238 paketa cigareta, čime je država oštećena za oko 225.000 evra.

ПРЕФАРБАЛИ КАМЕРЕ ДА ПРИКРИЈУ КРАЂУ ЦИГАРЕТА ТЕШКУ 225.000 ЕВРА: Полиција и Тужилаштво потврдили нестанак 238 пакета из складишта

Foto M. Anđela

Rukovodilac osnovnog državnog tužilaštva Bar, tužilac Radovan Đurišić potvrdio je da je utvrđen nestanak 238 paketa cigareta iz skladišta firme "Montenegro duvan komerc".

- Tužilaštvo je dalo nalog da se izuzmu kamere sa svih obližnjih objekata. U toku je prikupljanje informacija - naveo je tužilac Đurišić.

Ko je počinio krivično delo krađa, zasad nije poznato, ali ono što je ustanovljeno na terenu jeste da su za sada nepoznate osobe u ovo skladište ušle iz objekta koji je spojen sa hangarom koji je u vlasništvu mojkovačke firme, na kome ovaj put carinska plomba niše oštećena.

Dok su istražitelji pregladali materijal sa nadzornih kamera, registrovan je pokušaj prefarbavanja kamera kako bi verovatno bile onesposobljene.

Zbog najnovije krađe duvanskih proizvoda, vršilac dužnosti direktora Uprave prihoda i carina Milena Petričević naložila je službenicima te uprave da preostalu količinu izmeste iz tog skladišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri