POŽAR U TRŽNOM CENTRU U IGALU: Uprkos svim naporima vatrogasci još nisu uspeli da dođu do mesta na kome je izbio plamen

V. V.

16. 11. 2021. u 10:13

PRIPADNICI Komunalne policije i službenici hercegnovskog Centra bezbednosti od sinoć su na terenu zbog požara koji je protekle noći nešto posle 21 sat izbio u trgovinskom centru u centru Igala.

ПОЖАР У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ У ИГАЛУ: Упркос свим напорима ватрогасци још нису успели да дођу до места на коме је избио пламен

Foto: V. V.

Prema rečima načelnika opštinske Službe zaštite i spasavanja Zlatka Ćirovića, još ne uspevaju da dođu do mesta na kojem je izbio plamen, a nadaju se da će u toku dana požar biti lokalizovan.

U ovom delu grada potrošačima su isključeni i voda i struja.

Ćirović kaže da su dojavu o požaru dobili sinoć oko 21 i 20.

-Odmah smo na lice mesta poslali jednu ekipu. Situacija je bila takva da smo poslali još dve ekipe, pa su od sinoć do jutarnjih sati na terenu tri vozila i 13 pripadnika Službe zaštite i spasavanja. Požar je jako nepristupačan i težak. Još  nije lokalizovan. U objektu su poslovni prostori, ima lako zapaljivog materijala i sve to otežava gašenje - kaže Ćirović.

Foto: V. V.

Vlasnik prodavnice "Zdrava hrana" Duško Obradović objašnjava da su objekat zatvorili kao i obično, sinoć u 21 sat, a sa instalacijama nikada nisu imali problema.

– Otišli smo kući, a kada smo došli jutros u osam nismo ni znali da gori. Mi nismo imali nikakav problem sa instalacijama, za kolege oko nas ne znam. Vrednost robe u objektu je oko 40.000 evra bez inventara. Ne mogu još da uđem u objekat, ali po ovome što se vidi iz vani, teško da je bilo šta ostalo – kaže Obradović.

O uzrocima požara još se ne zna, ali je izvesno da je materijalna šteta velika.

BONUS VIDEO: 

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!