PUCAO KOMŠIJI U AUTOMOBIL: Uhapšen Cetinjanin koji je ispalio sedam hitaca u vozilo koje je vlasništvo državljanina Srbije

B. DABIĆ

15. 11. 2021. u 13:59

SEDAM hitaca ispalio je Cetinjanin nastanjen u Baru N. S. (38) u parkirano vozilo nekadašnjeg komšije u barskom naselju Ilino, u nedelju.

ПУЦАО КОМШИЈИ У АУТОМОБИЛ: Ухапшен Цетињанин који је испалио седам хитаца у возило које је власништво држављанина Србије

Foto Ilustracija

Srećom da niko nije povređen, a na vozilu koje je vlasništvo državljanina Srbije naneta je materijalna šteta.

Cetinjanin je uhapšen, a policija je u njegovom stanu pronašla pištolj Mauser u ilegalnom posedu, kao i 44 komada municije.

- Policija je obaveštena da je u naselju Ilino ispred jedne stambene zgrade došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je nepoznato lice ispalilo više projektila iz vatrenog oružja u pravcu parkiranog vozila.

Intenzivnim operativnim radom barske policije identifikovan je izvršilac N. S. (38) sa Cetinja, nastanjen u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon što je ispalio hice N. S. se udaljio sa lica mesta.

Iz policije navode da je izvršen pretres stana, putničkog motornog vozila i motocikla koje koristi N. S. 

- U stanu je pronađen pištolj Mauser u ilegalnom posedu, kao i 44 komada municije - potvrdili su iz policije, dodajući da je o slučaju upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu N. S. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Nezvanično saznajemo da su Cetinjanin i državljanin Srbije bili komšije u naselju Ilino. Proletos su imali verbalni sukob, nakon kog se N. S. odselio iz zgrade u Ilinu.

BONUS VIDEO: 

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)