JOLE VUČUROVIĆ PRAVO U METU: Nema krupnije afere u Evropi u koju nije uključen Milo Đukanović

V. K.

15. 11. 2021. u 08:48

IZGLEDA da nema krupnije afere u Evropi u koju nije uključen Milo Đukanović, što je i očekivano ako se zna priroda njegove vlasti, kaže poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

ЈОЛЕ ВУЧУРОВИЋ ПРАВО У МЕТУ: Нема крупније афере у Европи у коју није укључен Мило Ђукановић

Foto: Nova srpska demokratija

On je, komentarišući poslednju korupcionašku aferu tešku 20 miliona evra za koju se, takođe, sumnjiči i Đukanović, najavio da će se tek otkrivati nove afere, isplivavati novi dokazi, jer ne može se sakriti kriminal koji traje trideset godina.

Naime, nekadašnji albanski naftni tajkun Rezart Tači pomenuo je crnogorskog predsednika Mila Đukanovića u slučaju sumnjivih milionskih isplata, o kojima italijanska i albanska policija vode istragu.

Tači se, kako prenose albanski mediji, udružio sa grupom italijanskih državljana radi transfera oko 20 miliona evra na račune albanskih banaka, kako policija u Italiji ne bi blokirala taj novac. Za operacije međunarodnih isplata novca, prema transkrpitima Tačijevih prisluškivanih razgovora, albanski biznismen intervenisao je kod Đukanovića.

(IN4S)

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA - Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)