GRAD VELIČINE KRUPNIJEG ORAHA ZASUO TIVAT: Padala stabla, veliko nevreme u Crnoj Gori (FOTO)

B. Dabić

18. 09. 2021. u 15:08

IAKO je kalendarski leto, veliko nevreme koje je danas zahvatilo Tivat i okolinu retko se dešava i u sred zime.

ГРАД ВЕЛИЧИНЕ КРУПНИЈЕГ ОРАХА ЗАСУО ТИВАТ: Падала стабла, велико невреме у Црној Гори (ФОТО)

Foto: B. Dabić

Jak jugozapadni vetar, kiša i grad veličine krupnijeg oraha, naneo je veliku materijalnu štetu meštanima. Brojni automobile su oštećeni, kao i objekti, voćnjaci. Palo je i nekoliko stabala.

Foto: B. Dabić

Grad je zasuo naselja Brda, Obala Đuraševića, Obala Bogišića i Krašići. 

Velika količina kiše koja je pala za vrlo kratko vreme izazvala je i manje poplave na saobraćajnicama u centru Tivta. Desetine radnika lokalnog Komunalnog preduzeća su brzo intervenisali i otklanjaju  posledice.

Foto: B. Dabić

Na raščišćavanju terena i otklanjanju posledica nevremena angažovane su ekipe Komunalnog preduzeća, Službe zaštite Tivta i dobrovoljnih vatrogasnih društava.

BONUS VIDEO: Horoskop za 18.9.2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

„NE ČUJEM TE OD MIG-OVA“: Milan Knežević brutalno odgovorio poslaniku DPS, na njegovo tužakanje Briselu (FOTO)