TUČA KOMITA! Skandal na Cetinju u senci dima automobilskih guma

V. K.

08. 09. 2021. u 16:44

RAZURLANE komite izgubili su kompas u nedelju nakon ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju, pa su, prema saznanjima "Novosti" tog dana nešto kasnije ušle u kafanu nedaleko od Sportskog centra.

ТУЧА КОМИТА! Скандал на Цетињу у сенци дима аутомобилских гума

FOTO: Novosti

Tu je, kako se priča po Cetinju, najpre došlo do rasprave o tome ko je kriv za fijasko, nakon čega su sevnule i pesnice.

Navodno se tu našao Dragan Purko Ivančević, turistički radnik iz Budve, koji je prethodno viđen u društvu Mila Đukanovića i Nenada Čanka. On je, kako saznajemo, jedva uspeo da spasi glavu. Letele su flaše i čase, padali stolovi.

Izvor „Novosti“ navodi da su samo brze noge spasile linča Ivančevića!  Uspeo je nekako da pobegne iz kafane i sav zadihan i znojav uleti u svoj parkirani džip. Međutim, njegove komite su ga brzo sustigle, pokušale da otvore vrata i kada u tome nisu uspeli  onda su divljački udarili po džipu razbijajući flaše. Purko je spas našao nakon što je upalio džip, dao gas i komite ostavio u dimu auspuha!

BONUS VIDEO: HULIGANI UNIŠTAVAJU CETINjE Komite prave haos

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)