MILO ĐUKANOVIĆ SE SKRIVA IZA EKSTREMISTA! Andrija Mandić očitao lekciju prededniku Crne Gore

Novosti online

28. 08. 2021. u 16:31

IZJAVA Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija, saopštio je lider NSD Andrija Mandić.

МИЛО ЂУКАНОВИЋ СЕ СКРИВА ИЗА ЕКСТРЕМИСТА! Андрија Мандић очитао лекцију предеднику Црне Горе

Foto: V. K./AP/Tanjug

On je komentarišući današnju Đukanovićevu izjavu kazao da su ovi ekstremistički pokreti usmereni protiv većinske Crne Gore i SPC. 

- Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju, pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu koji planiraju 5. septembra razotkriva svoju nameru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju. Ako već želi da organizuje demonstracije bilo bi hrabrio i viteški da on lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju. Kada smo protestvovali a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali. Ovakvo, bedno skrivanje iza drugih, podmuklo podsticanje na okupljanje, a nespremnost da se preuzme bila kakva lična odgovornost, najbolje opisuje prirodu i karakter Mila Đukanovića - rekao je Andrija Mandić.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024