RAZREŠENA BEZ NAJAVE: Smena Marine Jočić iz UO Nacionalnih parkova

V. K.

02. 08. 2021. u 06:34

VLADA Crne Gore (ne)očekivano je smenila Marinu Jočić, funkcionerku Demokratskog fronta sa mesta predsednice Upravnog odbora Javnog preduzeća Nacionalni parkovi, a da ona prethodno o toj odluci nije obaveštena.

РАЗРЕШЕНА БЕЗ НАЈАВЕ: Смена Марине Јочић из УО Националних паркова

Foto: Demokratski front

Ova odluka sa ogorčenjem je primljena u koaliciji "Za budućnost Crne Gore", tim pre što je upravo Krivokapić bio nosilac te liste na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima.

- Prijatelji su me obavestili da je u "Službenom listu" osvanula informacija da me je Vlada razrešila sa mesta predsednice UP JP za nacionalne parkove Crne Gore. Kada sam stupila na dužnost, zatekla sam 3.000 evra na računu firme. U nedelju je na računu posle isplate zarada ostalo gotovo 550.000 evra. Vladu, očigledno, ne interesuju ovi vredni rezultati, iako teško da se bolji mogu zabeležiti u Crnoj Gori otkako je na njenom čelu Zdravko Krivokapić - navodi Jočićeva. - Njegova izdaja traje od prvog dana pobede do danas, sledeći politiku DPS i svih neprijatelja srpskog naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba