DEMOKRATSKI FRONT: Demokrate novim rezolucijama ne mogu zamaskirati štetu koju su nanele srpskom narodu

V. K.

19. 07. 2021. u 12:08

POLITIKA Demokrata koja se ogleda u onoj staroj izreci „Svačiji drug, ničiji prijatelj“ ovih dana doživljava fijasko – saopšteno je iz Demokratskog fronta.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Демократе новим резолуцијама не могу замаскирати штету коју су нанеле српском народу

Foto: Fejsbuk

- Pokušavajući da zarad pridobijanja glasova sebe predstave kao zaštitnike svih vera i nacija, postaju predmet podsmeha. Posle izdaje srpskih interesa, glasajući sa DPS-om sramnu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, sada predlažu Rezoluciju o genocidu u Pivi i Velici, i misle da će ovim neiskrenim potezom uspeti da zamaskiraju štetu koju su nanijeli srpskom narodu - stoji u saopštenju.                                        

- Sa druge strane, prozivanje DF-a da neće da ih podrži u njihovom politikanstvu, a koji je ovu rezoluciju predložio mnogo pre Demokrata, i koju je Aleksa Bečić zaključao u fioci, predstavlja licemerstvo i nedoraslost bavljenja ozbiljnom politikom. U izjavi Demokrata da je DPS nevoljno digao ruku za izglasavanje rezolucije i smene Leposavića možda ima i istine, jer su stari prijatelji još odavno na istom zadatku, pa jedni drugima redovno čine protivusluge. Vrhunac političkog tumaranja Demokrata je i izjava da su oni izglasali Rezoluciju da srpski narod nije genocidan, iako celokupna javnost dobro zna i tačan naziv i nameru izglasavanja  rezolucije - dodaje se.
- Uzaludna vam je priča o nekakvom amandmanu, za koji ste tvrdili da je to nešto što se niko pre vas nije setio, da ste njime spasili srpski narod od etikete genocidnog, a što je kreatorima rezolucije bio i jedini cilj. Rekli smo vam odmah da ste vi poslužili kao inicijalna kapisla koja će zapaliti i ostale u regionu, pa i šire, da donesu istu antisrpsku rezoluciju, a Vijori Čitaku vas je odmah prozvala i podsetila kakvi ste i šta ste izglasali. Isto će vam reći i svi oni koji u narednom periodu donesu istu rezoluciju. Demokrate, uzaludno vam je pravdanje i lažno kajanje, jer "od svih šamara koje ste dobili, najviše boli onaj koji sami sebi niste udarili kada je trebalo" - zaključuje se u saopštenju DF-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)