PREKALJENI BORCI PROTIV DIKTATURE RAZOČARANI: Andrija Mandić o poslednjim potezima aktuelnih crnogorskih vlasti

M. S.

13. 07. 2021. u 16:12

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić, u Pavinom Polju kod Bijelog Polja, rekao je da su borci protiv diktature Mila Đukanovića veoma razočarani potezima aktuelne vlasti.

ПРЕКАЉЕНИ БОРЦИ ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ РАЗОЧАРАНИ: Андрија Мандић о последњим потезима актуелних црногорских власти

Foto: Tviter

- U Pavino Polje me je pozvao i ugostio mesni odbor koalicije "Za budućnost Crne Gore". U prijateljskoj i bratskoj atmosferi, sa tim hrabrim i doslednim ljudima sam razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji i izazovima koji su pred nama. Ovi prekaljeni borci protiv diktature Mila Đukanovića su veoma razočarani poslednjim potezima aktuelne vlasti. Naročito što je pogrešne korake, potpuno suprotno njihovim očekivanjima, napravio neko sa naše liste koju su oni svesrdno podržali.

Ovo je napisao je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić na Tviteru.

On je istakao da su na sastanku postignuti konkretni dogovori vezano za projekte pomoći građanima Vraneške doline, kao i umrežavanja domaćina ovog kraja sa preduzećima i izvan Crne Gore.

- Proslavili smo i Trinaestojulski ustanak, kad je čitava Crna Gora, svih ideoloških pravaca, ustala na otpor protiv tiranije i okupacije. Ustanak je digao narod, kao odgovor na proglašenje petrovdanske fašističke Crne Gore, a tako je bio odlučan i 30. avgusta kad je glasao za pad diktature - napisao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna