MUŽ POGINUO, SUPRUGA POVREĐENA: Saobraćajna nesreća kod Virpazara - autobus tokom preticanja udario u automobil (FOTO)

B. Dabić

08. 07. 2021. u 17:06

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila jutros u Virpazaru, na magistralnom putu Bar – Podgorica poginuo je D.S. (66) iz Danilovgrada, a njegova supruga D.S. je zadobila lakše telesne povrede.

МУЖ ПОГИНУО, СУПРУГА ПОВРЕЂЕНА: Саобраћајна несрећа код Вирпазара - аутобус током претицања ударио у аутомобил (ФОТО)

Foto: B. Dabić

On je upravljao putničkim vozilom i kretao se iz pravca Podgorice ka Baru, a u trenutku skretanja sa magistralnog puta u Virpazar u automobil je udario autobus koji je započeo preticanje.

Vozač  autobusa G.Z. iz Doboja je zadržan. 

Foto: B. Dabić

- Pacijent D.S. je u Opštu bolnicu Bar dovežen bez svesti sa teškim telesnim povredama u predelu glave, sa višestrukim prelomima rebara, karlice koje su bile kobne po život. Pacijentkinja D.S. ima lakše telesne povrede i nakon pregleda upućena je na kućno lečenje, kazao je dr Sadat Ličina - hirurg. 

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar tužilac Radovan Đurišić kaže da je dežurni tužilac obavio uviđan na licu mesta, gde su bili i veštaci saobraćajne struke. 

Tužilac Đurišić je potvrdio da je vozaču  autobusa određeno zadržavanje. Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije kazali su da se nesreća dogodila u Virpazaru, u pet sati i 50 minuta.

CRNA TAČKA

Skretanje sa magistralnog puta u Virpazar godinama je crna tačka na crnogorskim drumovima. Na otvorenom magistralnom putu vozi se mnogo većom brzinom od dozvoljene na toj deonici, 40 km/h. 

Da li se  vozač autobusa pridržavao dozvoljene brzine utvrdiće se veštačenjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)