"PRIJATELJI" VRAĆAJU REPRESIJOM: U Crnoj Gori ogorčenje posle intervencije na Gazimestanu

M. S.

28. 06. 2021. u 20:17

MEDIJI objavljuju snimak na kojem snage KPS-a, uz primenu sile, hapse mladića za kojeg pišu da je iz Podgorice.

ПРИЈАТЕЉИ ВРАЋАЈУ РЕПРЕСИЈОМ: У Црној Гори огорчење после интервенције на Газиместану

Foto: Printskrin Youtube/ Kosovo Online

 - Od prištinskih vlasti tražimo da nam saopšte da li su i zašto uhapsili našeg državljanina, te da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela odmah bude pušten na slobodu! - tvitovao je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, posle  intervencije policije na Gazimestanu, nad mladićem iz Podgorice

Jedan od lidera DF, Andrija Mandić bio znatno oštriji u svojoj reakciji.


 - Postupanje tzv. policije Kosova na Gazimestanu je iživljavanje nad srpskim narodom i SPC. Izgleda da među nevino uhapšenima ima i onih iz Crne Gore. Sramne scene. E ovim su nasilnicima Đukanović, Krivokapić i Bečić priznali više puta „državu" koja se potom ovako ponaša prema građanima Crne Gore - kazao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković