CRNA GORA TRAŽI NOVI DOGOVOR: Andrija Mandić najavio potpisivanje Koalicionog ugovora (VIDEO)

Tanjug

28. 06. 2021. u 18:01

JEDAN od lidera vladajućeg Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je danas da parlamentarna većina, nakon izdaje vlade, mora da se dogovori kako dalje, a prvo na spisku je potpisivanje Koalicionog ugovora.

ЦРНА ГОРА ТРАЖИ НОВИ ДОГОВОР: Андрија Мандић најавио потписивање Коалиционог уговора (ВИДЕО)

Foto Novosti

- Drugo po redu jeste da se vlastitim potpisima obavežemo da će biti popis stanovništva, da će da se potpiše Temeljni ugovor, da ćemo ljudima sa litija da obezbedimo ono obećano, zašto su za nas i glasali. Mi smo spremni za dogovor, a druga strana nas gura u priču da ćemo mi da obaramo vladu - naveo je Mandić na TV Pink.

Andrija Mandić je rekao da postoji nekoliko članova autentičnih predstavnika manjinskih snaga koji su izrazili želju da budu deo ove parlamentarne većine.

Rekao je da vlada ima podršku 14 poslanika, gde je, kako je naveo, predsednik parlamenta vlastitom voljom, sa svojih devet poslanika odlučio da kvari političku igru, tako što podržava premijera koji ima manjinu.

Mandić je istakao da u Crnoj Gori mafija dobro radi i koordinira, jer je podržavana od stane bezbednosnih struktura i države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORAĆE DA ŽIVE SA 60 E MESEČNO JOŠ...Parlamentarna većina odbila da raspravlja o povećanju srazmernih penzija