HRVATSKI ISTORIČAR RASKRINKAO KRIVOKAPIĆA: Milo pustio pipke, Zdravko radi sve suprotno od onog zbog čega mu je narod dao glasove

Novosti online

20. 06. 2021. u 08:19

HRVATSKI istoričar Goran Šarić kaže da je režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori duboko pustio svoje pipke i da je najveće razočarenje posle izbora premijer Zdravko Krivokapić.

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР РАСКРИНКАО КРИВОКАПИЋА: Мило пустио пипке, Здравко ради све супротно од оног због чега му је народ дао гласове

Foto: AP Photo/Risto Božović/Predsedništvo Crne Gore/DF

- Pokazalo se ono što smo i mogli pretpostaviti, Milov režim je vrlo duboko pustio svoje pipke i jedni izbori nisu dovoljni da se sva šteta sanira. Najveće razočaranje je Krivokapić, koji radi sve suprotno od onog zbog čega mu je narod dao glasove - rekao je Goran Šarić.

Šarić ističe da se zalaže za ideju "Balkan balkanskim narodima" i da smatra da Srbiji ne koriste non-pejperi.

- Ne verujem da može doći do promene granica u skorijoj budućnosti, a kad bi i došlo, te promene bi bile samo na štetu Srbije. Setite se u kakvim je granicama Srbija 1918. ušla u Jugoslaviju, a u kakvim je izašla. Te non-pejpere nek zapadnjaci sačuvaju kad im u sledećoj korona krizi nestane toalet-papira - smatra Goran Šarić.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost