SAMO OBEĆANJA NE FALE: U Herceg Novom uoči majskih lokalnih izbora nema okupljanja

V. VUJNOVIĆ

21. 04. 2021. u 07:26

ZAGREVA se atmosfera u Herceg Novom, uoči lokalih izbora 9. maja.

САМО ОБЕЋАЊА НЕ ФАЛЕ: У Херцег Новом уочи мајских локалних избора нема окупљања

Foto: V. V.

Zbog epidemiološke situacije nema predizbornih skupova, ali obećanja o boljem životu ne nedostaju. Pojedine stranke i partije otvorile su nove kancelarije, a u gradu sve češće borave predstavici Vlade i pojedini poslanici.

U DPS smatraju da su Herceg Novom potrebne promene "koje će omogućiti brži razvoj jer grad znatno zaostaje u odnosu na druge primorske gradove". Obećavaju i da će obezbediti otvaranje čak 1.100 novih radnih mesta, uz poruku da Evropski tim za Herceg Novi želi da napravi evropski i moderan grad.

Iz koalicije "Crno na bijelo - može Bokeški" u fokus su stavili kulturu, obećavši da će izmeniti pogrešan odnos prema kulturi implementirajući dugoročni strateški plan za njen razvoj, povećati ulaganja i proširiti prostorne kapacitete.

Prava Crna Gora i grupa građana "Glas za naš Novi" saopštavaju da sa njima Herceg Novi dobija "novu, jasnu i čistu političku snagu".

Koaliciju "Stevan Katić, - Ni lijevo ni desno. Pravac Novi" predvodi aktuelni gradonačelnik Stevan katić a prilikom predaje liste njegova poruka je bila usmerena na "tradicionalnu borbu za bolji, lepši Herceg Novi".

IZBORNA LISTA

1. Novska lista "Naš Novi, naš brod" SAVO MARIĆ

2. Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate PREDRAG PEĐA DABOVIĆ

3. Prava Crna Gora i Grupa građana "Glas za naš Novi" MILAN ZARIĆ

4. Koalicija "Za budućnost Herceg Novog i Boke", DF, SNP i Radnička partija IVAN OTOVIĆ

5. Koalicija "Stevan Katić - Ni lijevo ni desno. Pravac Novi" - Demokratska Crna Gora, Novi pobjeđuje, Demos i Partija penzionera, invalida i restitucije STEVAN KATIĆ

6. Koalicija "Crno na bijelo - može bokeški" - URA, Bokeški forum, Inicijativa Bokobran, CIVIS i nestranački pojedinci DRAŠKO RAŠKOVIĆ

- Mi smo 2017. obećali mnogo i drago mi je što smo više od 85 odsto stvari iz izbornog programa realizovali i što ćemo nastaviti još jače i snažnije za naš grad. U narednom periodu imaćemo i snažnu podršku države koju nismo imali poslednjih četiri godine, koliko smo na vlasti u Herceg Novom - kazao je Katić i informisao da imaju više od 3.000 potpisa podrške.

Iz Novske liste koja je prikupila 1.300 potpisa podrške Novljana poručuju da "novskim dobrima moramo upravljati sami". Zalagaćemo se za sve ljude koji žive u ovom gradu, poruka je koalicije "Za budućnost Herceg Novog i Boke" u kojoj su DF, SNP i Radnička partija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju