ВОЈНИЧКИ ПАСУЉ ИЗ ЈНА: Пуни снаге цео дан
Свако домаћинство га спрема, а ево како се припремао за војнике у доба старе Југославије...
01. 03. 2024. у 07:00
РИБА СА ПРИЛОГОМ: Комплетан постан ручак
Риба и поврће - савршена комбинација за постан ручак, који се брзо спрема.
29. 02. 2024. у 10:00
ВЕРУЈТЕ НАМ НА РЕЧ, САМО МАЛО ТРУДА ЗА ОВАЈ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Поховане паприке са сусамом и сиром
ВЕРУЈТЕ да не постоји особа која ће одбити ово феноменално јело.
28. 02. 2024. у 07:00
УКУС ЈЕ ЕГЗОТИЧАН И БОГАТ: Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом
ПИЛЕТИНА са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом прави се од комада пилећег меса, који се пеку у рерни на плеху.
26. 02. 2024. у 10:37
СВАКО КО ЖЕЛИ ЗДРАВИЈЕ ДА СЕ ХРАНИ УВРСТИЋЕ ЗРНЕВЉЕ У СВОЈ ЈЕЛОВНИК: Гулаш од леблебија, ручак без грешке
КАДА немате пуно времена, одлучите се за ситније житарице попут проса, хељде или киное јер се лакше кувају, али не одустајте ни од фантастичног укуса пшенице, ражи, зоби...
26. 02. 2024. у 10:00
БРЗ И ЛЕП РУЧАК: Џигерица с луком
УКУСНА је, брзо се спрема, савршено се слаже са луком и бибером. Џигерица може бар једном недељно да буде на столу, па обавезно планирајте један ручак.
24. 02. 2024. у 10:00
АРОМАТИЧНА РАПСОДИЈА СА МЕСОМ, ПОДВАРАК ИЗ РЕРНЕ: Греје душу, а припрема је једноставна
СЛАСАН оброк који ће вас држати дуго ситим.
20. 02. 2024. у 10:21
ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА, ПРОСТО ФАНТАСТИЧНЕ: Крменадле у ароматичном сосу од три врсте лука (ВИДЕО)
ИДЕЈА за ручак никад доста, а сви знамо да већина Срба овај оброк не може да замисли без меса. Зато вам доносимо сјајан рецепт за крменадле у ароматичном сосу од 3 врсте лука.
19. 02. 2024. у 10:00
НАТОПЉЕНО ФИНИМ САФТОМ И ПОСУТО ОСВЕЖАВАЈУЋИМ ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Пилеће бело месо у кремастом сосу
ПИЛЕЋЕ бело месо у кремастом сосу можете додатно да зачините пестом који ће да му дода укус лета.
18. 02. 2024. у 10:00
ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ : Паста сласна и ароматична, са сезонским поврћем
СЛАСАН спој тестенине и поврћа са месом и моцарелом, прави је рај за непца.
18. 02. 2024. у 07:30
КОНКРЕТАН ОБРОК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Посна паста са туњевином
ДРЖАЋЕ вас дуго ситим, а познато је да је риба намирница која замењује месо, нећете осетити његов недостатак.
16. 02. 2024. у 14:05
ПОСТАЋЕ ВАМ ОМИЉЕНИ: Супер фини карамел батаци
ОМИЉЕНИ комад пилетине овог пута спремите на мало другачији начин и брзо ћете заволети непоновљив укус батака.
16. 02. 2024. у 08:28
ПРАВО ОСВЕЖЕЊЕ НА СВАКОМ СТОЛУ: Мусака са киселим купусом
ОД свега се може направити мусака, а ова је савршена јер се између два слоја кромпира ставља купус и још неки мирисни састојци.
15. 02. 2024. у 20:30
ТОПЛО ЈЕЛО ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Најбољи говеђи паприкаш са пецивом
НАЈБОЉИ говеђи паприкаш са пецивом се једноставно прави, од готовог говеђег печења, уз додатак печеног лиснатог теста и мешавину поврћа.
15. 02. 2024. у 11:06
ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте
НЕВЕРОВАТНО сочно и сласно јело од пилетине са додацима.
14. 02. 2024. у 13:21
МЕКАНЕ И ХРСКАВЕ, СПРЕМАЈУ СЕ ЗА ПОЛА САТА: Куглице од кобасица су залагоји који се не одбијају
КУГЛИЦЕ од кобасица праве се од куване свињске кобасице и тврдог сира. Уз друге додатке попут брашна, добијате савршене залогаје.
12. 02. 2024. у 09:00
БРЗ И ЛАГАН ОБРОК, АРОМАТИЧАН И БОГАТОГ УКУСА: Мафини од јаја
МАФИНИ од јаја су одличан избор за доручак или ужину. Мафини од јаја у себи имају све што се може пожелети.
09. 02. 2024. у 16:00
ЕВО СУПЕР ИДЕЈЕ ЗА ЈАКО УКУСАН РУЧАК КОЈИ СЕ ПРАВИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ: Пилетина с броколијем у белом сосу
ВЕОМА укусан, брз и лаган оброк.
08. 02. 2024. у 08:00
ОДЛИЧНО И СИТО ЈЕЛО БЕЗ МЕСА: Рижото са спанаћем, феноменалног укуса
КАД имате спанаћа, комбинујте га с пиринчем, одличан су тандем за добар ручак.
08. 02. 2024. у 08:00
ГУРМАНСКА РАПСОДИЈА КОЈУ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ: Мексичке кесадиље, прави рај за непца
КЛАСИЧНО, традиционално јело мексичке кухиње састоји се од тортиље са сиром и најчешће месом и зачинима.
07. 02. 2024. у 10:13
НАРОЧИТО ЈЕ ПОГОДНО ЗА ВЕГЕТАРИЈАНЦЕ: Одресци карфиола са путером од капара и презлом
ОДРЕСЦИ карфиола са путером од капара и презлом је врло ароматичан оброк који је богат нутријентима и савршено хрскавих рубова када се запече.
06. 02. 2024. у 09:00
ПРИПРЕМИТЕ ДАНАС ОВАЈ ИЗВРСТАН РУЧАК: Телетина с печуркама
ТЕЛЕТИНА с печуркама је рецепт за недељну гозбу, богато, сласно и укусно!
05. 02. 2024. у 09:00
ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ У СОЧНОМ СОСУ - ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Мекане и сочне, по свачијем укусу, најбоље иду уз кувани кромпир
ОВАКВЕ телеће шницле баш сви обожавају.
04. 02. 2024. у 18:00