ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме

ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме

СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.

13. 12. 2025. у 13:50

ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне

ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне

Ако тражите идеју за брзо, укусно и потпуно посно слано предјело, ове корпице са ајваром су савршен избор. Хрскаве, ароматичне и пуне укуса, одлично пристају уз посну славску трпезу, али и као лагани доручак или вечера.

12. 12. 2025. у 10:00

ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику

ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику

Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.

12. 12. 2025. у 09:00

ПИЛЕТИНА СА БЕЛИМ ЛУКОМ И СЕНФОМ У АРОМАТИЧНОМ СОСУ СА ПИРИНЧЕМ: Здрав и лаган медитерански оброк

ПИЛЕТИНА СА БЕЛИМ ЛУКОМ И СЕНФОМ У АРОМАТИЧНОМ СОСУ СА ПИРИНЧЕМ: Здрав и лаган медитерански оброк

ОВО јело спаја нежну пилетину, мирисни пиринач и освежавајући бујон са сенфом и лимуном. Пикантност можете додати по жељи — јело је у основи потпуно благо, па одговара и онима који избегавају љуто.

25. 11. 2025. у 09:29

ПОСНА ДИНСТАНА БОРАНИЈА СА ПАРАДАЈЗОМ: Традиционално јело за сваку трпезу

ПОСНА ДИНСТАНА БОРАНИЈА СА ПАРАДАЈЗОМ: Традиционално јело за сваку трпезу

У НАСТАВКУ вам доносимо једноставан рецепт који ће вам омогућити да за свега пола сата припремите ароматичну и топлу боранију са парадајзом, савршену за све љубитеље традиционалне кухиње.

23. 11. 2025. у 11:00

РИБА У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Медитерански укус на вашем тањиру

РИБА У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Медитерански укус на вашем тањиру

У НАСТАВКУ доносимо проверен рецепт за рибу у парадајз сосу, као и савете како да је припремите са различитим врстама рибе и додатним укусима. Савршено јело за брз ручак или вечером уз мало маште.

22. 11. 2025. у 11:00

ПИЛЕЋИ БАТАК У КРЕМАСТОМ СОСУ СА ПАПРИКОМ: Брзо, кремасто и идеално за породични ручак

ПИЛЕЋИ БАТАК У КРЕМАСТОМ СОСУ СА ПАПРИКОМ: Брзо, кремасто и идеално за породични ручак

Комадићи пилетине у богатом кремастом сосу са паприком постају хит домаће кухиње! Јело је једноставно, укуси су пуни, а припрема брза — савршено за сваку прилику.

21. 11. 2025. у 08:00

ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса

ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса

Нежне, сочне и пуне укуса — ове ћуфте у ароматичном сосу од црног лука идеална су породична вечера која ће одушевити и мале и велике. Сјајно се слажу са кромпиром, кнедлама, пиреом, а припрема је једноставна и приступачна.

20. 11. 2025. у 17:00

ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк

ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк

Нежно пилеће месо у ароматичном, благо зачињеном сосу од поврћа — савршена комбинација за породични ручак или вечеру. Служи се уз пиринач, тестенину, кромпир или само парче свежег хлеба које ће покупити сваки део овог укусног соса.

20. 11. 2025. у 15:59

РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце

РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце

ПОСТОЈЕ безбројне комбинације у којима се млинци припремају, али рецепт са пилетином, печуркама и богатим кремастим сосем готово увек одушеви.

18. 11. 2025. у 19:41

ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима

ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима

ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.

18. 11. 2025. у 17:30

ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу

ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу

Меко месо које се само распада, богат сос који се крчка на тихој ватри и савршено румени кромпир. Донoсимо вам проверен рецепт који гарантује фантастичан укус и мирис који испуњава цео дом.

17. 11. 2025. у 09:57