ZAUSTAVILI TRAMVAJ DA BI SE SNIMALI ZA TIK-TOK: Incident na Novom Beogradu, vozač zbog obesnih tinejdžera zvao policiju! (VIDEO)

S. B. M.

15. 04. 2021. u 01:27

NA društvenim mrežama "Tik-tok" i "Fejsbuk" je osvanuo snimak maloletnika kako pritiska kočnicu u tramvaju na Novom Beogradu.

ЗАУСТАВИЛИ ТРАМВАЈ ДА БИ СЕ СНИМАЛИ ЗА ТИК-ТОК: Инцидент на Новом Београду, возач због обесних тинејџера звао полицију! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Vozilo se zaustavlja sa nekolicinom putnika u njemu. Potom tinejdžer govori kako je vozač pozvao policiju, a na klipu se vidi i kako zaposleni razgovara sa nekim telefonom, a onda klincima pokazuje da zove MUP.

Vozač je, naime, zatvorio vrata tramvaja i onemogućio izlazak putnika, ali i dvojice vandala koji su izazvali naglo kočenje, i onda pozvao policiju. Tinejdžeri su nekako uspeli da izađu iz vozila, pa se na sledećem snimku vidi kako beže. U opisu snimka stoji: "Ha ha, na kraju nam nije dao da izađemo, pa smo opet to uradili".

Na ovaj snimak, reagovali su i drugi vozači tramvaja, ali i autobusa.

Tinejdžeri čekaju ispred autobusa, pa kad zatvori, i krene, odvrnu ventil vrata i u njima onda nema vazduha, te ostanu zaglavljena.

Foto: Printskrin

T

U GSP kažu da vozači često ne prijavljuju ovakve probleme, ali napominju da ovi incidenti nisu prijatni ni zaposlenima ni putnicima.

- Apelujemo na maloletnike da to ne rade, jer može doći do teških posledica - kažu u GSP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)