MANIJAK IZA BRAVE: Uhapšen muškarac koji je prepadao devojčice na Ceraku

S. Vidačković

15. 03. 2021. u 23:19

BEOGRADSKA policija juče je uhapsila muškarca M.J. (33) koji je u petak predveče polno uznemiravao devojčicu u zgradi prekoputa OŠ "Ujedinjene nacije" u naselju Cerak na Čukarici.

МАНИЈАК  ИЗА БРАВЕ: Ухапшен мушкарац који је препадао девојчице на Цераку

Foto: Printskrin

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti priveden u Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Na snimku nadzornih kamera iz višespratice u Ulici breza 10 koji je juče preplavio društvene mreže, vidi se kako učenica osnovne škole ulazi u hol zgrade, dok za njom ide manijak i vadi polni organ. Kada je devojčica ušla u lift, on je stao na vrata i počeo da masturbira pred njom! Fizički kontakt između napasnika i uznemirenog deteta srećom se nije dogodio, jer je muškarac pobegao kada je čuo da neko ide niz stepenice.

BIO U ZATVORU DVE GODINE?

PREMA nezvaničnim informacijama, uhapšeni M.J. nedavno je izašao iz zatvora, gde je bio na izdržavanju dvogodišnje kazne zbog nedozvoljenih polnih radnji. Navodno, pre nekoliko dana viđen je i snimljen kod OŠ "Branko Ćopić" u istom naselju, gde se je usred dana masturbirao pored školske ograde.

Kako su ispričale komšije, za nemili događaj saznali su u nedelju, nekoliko časova nakon što je neko polomio kamere oko 5.30. Kada su premotali traku do petka, videli su manijaka na delu.

Navodno, devojčica je ispred zgrade čekala drugaricu da siđe, kako bi zajedno išle na trening. Kada je videla da ova ne silazi, odlučila je da ode do njenog stana na četvrtom spratu.

- Muškarac se prvo samozadovoljavao pola sata ispred zgrade, a kada se devojčica pojavila, on je krenuo za njom - kažu šokirani susedi. - Ušao je za njom, sakrio se na stepeništu dok je ona čekala lift. Kada je ušla u kabinu, on je jednom nogom držao vrata, a drugom joj pokazivao polni organ.

RODITELjI REAGOVALI

I iz OŠ "Ujedinjene nacije", koja se nalazi prekoputa zgrade u kojoj se desio incident, potvrđeno nam je da su obavešteni o ovom slučaju, te da su i oni ovaj događaj prijavili MUP. Video sa kamera iz zgrade brzo se proširio na "vajber" grupama roditelja, koji su odmah reagovali, kako bi zaštitili svoju decu.

To je trajalo nekoliko sekundi, kada je naišla komšinica i oterala ga.

Stanari ove zgrade kažu da je ovaj događaj uznemirio čitav komšiluk, te da strahuju za svoju decu. Ovakvi incidenti se do sad nisu događali u ovom kraju.

- Mislimo da je jedan mladić napao devojčicu, dok je drugi došao da polomi obe kamere na ulazu. Ako je suditi po onom što smo videli na snimku, oni se razlikuju po građi, ali su najverovatnije saučesnici u ovoj gnusnoj situaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024