"NADAMO SE DA ĆE GA POLICIJA UHVATITI" Komšije otkrivaju detalje slučaja napasnika sa Ceraka

Novosti online

15. 03. 2021. u 15:48

SIGURNOSNE kamere u zgradi na Ceraku snimile su manijaka koji je izvukao polni organ i spopao devojčicu u liftu.

НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ГА ПОЛИЦИЈА УХВАТИТИ Комшије откривају детаље случаја напасника са Церака

Foto: Printskrin

Za incident su stanari zgrade na adresi Breza 10 saznali nakon što je nepoznati muškarac izlomio kamere u nedelju u 5.30 časova. Oni su premotavajući snimke, uočili napasnika koji je u petak ulazio i istrčavao iz zgrade. Samo je komšinica N. K. uočila kod mladića da mu se vidi polni organ.

Muškarac se prvo samozadovoljavao pola sata, a kada se devojčica pojavila, on je pošao za njom.

- Videli smo na snimku da je skoro 30 minuta stajao u ćošku i samozadovoljavao se, a onda pet minuta gledao u devojčicu kada se pojavila. Ušao je za njom i pokazao joj se dok je stajala u liftu, a onda se stepenicama spustila komšinica koja je videla šta radi detetu i pojurila ga, pa je zato istrčao - kaže N. K.

Upravnik zgrade Bojan Đorđić kaže da su svi u šoku zbog ovog napada i nada se da će muškarac biti što pre uhvaćen.

- Devojčica je čekala drugaricu sa četvrtog sprata da idu na trening. Kako ona nije mogla da siđe, morala je da uđe u zgradu i tada je ovaj pošao za njom. Gledali smo kamere i sa susedne zgrade i tamo ima masku. Daj bože da ga policija što pre uhvati, svi smo u strahu. Takav napad je bio nezamisliv u našem kraju - ispričao je upravnik zgrade Bojan Đorđić.

Napasnik i muškarac koji je uništio kamere se dve različite osobe jer se razlikuju po građi, smatraju stanari. Oni, međutim, veruju da su ova dva muškarca zapravo saučesnici u ovom slučaju.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)