EKIPA "NOVOSTI" ISPRED KLUBA NA TAŠMAJDANU: Evo šta se sada dešava na mestu na kom je rasturena do sada najveća korona žurka (FOTO/VIDEO)

Š.M.

14. 02. 2021. u 12:44

EKIPA "Novosti" obišla je danas klub u kom je u subotu uveče rasturena korona žurka u Aberdarevoj ulici.

ЕКИПА НОВОСТИ ИСПРЕД КЛУБА НА ТАШМАЈДАНУ: Ево шта се сада дешава на месту на ком је растурена до сада највећа корона журка (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D.Milovanović

Ekipa "Novosti" je danas zatekla zaključana vrata kluba u kom je sinoć Komunalna milicija rasurila korona žurku sa više od 700 ljudi.

Na ulazu u ovaj poznati beogradski klub stoji obaveštenje da je, po epidemiološkim merama u prostoru dozvoljeno prisustvo najviše 120 osoba.

Podsetimo, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje do 48 sati trojici osumnjičenih da su u subotu uveče organizovali žurku u ovom noćnom klubu.

Osumnjičeni M. G. (35), D. L. (47) i A. F. (52) će uz krivičnu prijavu koja ih tereti za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije biti privedeni u tužilaštvo na saslušanje. Za ovo delo je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

- Ova masovna žurka, u toliko sati je nezamislivo, bahato i drsko ponašanje, pa je akcija komunalne milicije i policije i nalog tužilaštva jedino adekvatan - navode iz tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!