VESIĆ O ŽURKAMA NA SPLAVOVIMA: Organizatori treba krivično da odgovaraju

Tanjug

02. 11. 2020. u 11:06

GRAD Beograd insistira na poštovanju postojećih epidemioloških mera u borbi protiv kovida-19, a svi oni koji organizuju žurke na splavovima i šire zarazu treba krivično da odgovaraju, kaže zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

ВЕСИЋ О ЖУРКАМА НА СПЛАВОВИМА: Организатори треба кривично да одговарају

FOTO: Depositphotos

-Treba da kažnjavamo one koji mere ne poštuju. Ako imaju žurku na splavu posle 23 sata, pa onda otkače splav i plove rekom, neko treba krivično da odgovara za to- rekao je Vesić na TV Prva i dodao da je zabeleženo četiri ili pet takvih slučajeva.

Foto: Tanjug

Navodi da nije pošteno da se kažnjavaju svi ugostitelji i građani, zbog tuđeg neodgovornog ponašanja, te da je važno da veći broj službenika kontroliše mere.

-Po sadašnjem zakonu to mogu da rade samo sanitarni inspektori. NJih je 140 za celu Srbiju, a izmenom zakona koji je vlada juče najavila, veći broj inspekcijskih lica moći će da kontroliše mere- ukazuje Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

STRES - LEVEL PRO: Kako je Marija Šerifović reagovala na pobedu Hrvata