VAŽNO ZA GRAĐANE SRBIJE: Do 6. avgusta možete da ostvarite popust na dugovanja za Infostan

S. V.

24. 07. 2020. u 08:51

ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: До 6. августа можете да остварите попуст на дуговања за Инфостан

Foto M. Labudović

JKP "Infostan tehnologije" podseća korisnike da se akcija reprograma duga završava 6. avgusta, a do tog datuma građani po najpovoljnijim uslovima mogu da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate.

Ovo gradsko preduzeće poziva sve zainteresovane korisnike da iskoriste priliku i u naredne dve nedelje reprogramiraju svoja dugovanja, jer dodatnog produžetka akcije neće biti.

Od početka akcije, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika. Do 31. marta, oko 150.000 Beograđana imalo je šansu da potpiše ugovor o priznanju duga.

Po okončanju vanrednog stanja, JKP "Infostan" produžilo je mogućnost reprograma duga za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da u periodu od dodatna tri meseca ugovore plaćanje na rate, uz otpis celokupne kamate.

OBAVEZNE MASKE

U "INFOSTANU" podsećaju da se, u skladu sa preporukama zaštite od virusa korona, broj korisnika u ekpozituri ograničava na dvoje. Na ulazu je obavezna dezinfekcija obuće i ruku. U ekspozituri je obavezno nošenje maske, uz držanje rastojanja od najmanje dva metra.

- Korisnicima koji zaključe reprogram duga otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredaba, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga - kažu u "Infostanu". - Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za izmirenje u roku od tri mesečne rate dugovanje će biti umanjeno za 12 odsto. Za šest rata otpisuje se 10 odsto, dok se za 12 rata umanjuje pet odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 gde će dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Sky

24.07.2020. 09:24

Isto sam to doziveo u distribuciji kada je poznati Sapcanin sa dugom od 3600000 (tri miliona i sestotin hiljada dinara) dosao i platio 1800000. Jos prodje da plati preko reda. Pa zar nije to podrzavanje takvih koji neredovno placaju. A da stvar bude gora ta ista distribucija ode da iskljuci struju kod nekog mucenika kome poslodavci duguju par plata i to za dug od par hiljada dinara

BaneLakic

24.07.2020. 09:31

čekajte ... 15% popust za plaćanje u celini ? A ja što 10 godina plaćam sve u roku imam 7% ... ko je ovde lud? potvrda da u ovoj zemlji se isplati biti nepošten!