POŠTO suzbijanje sa vode i zemlje nije nateralo komarce na kapitulaciju, tokom ove nedelje očekuje se angažovanje privredne avijacije kako bi se tretman na suzbijanju letećih krvopija obavljao i iz vazduha.

sale

22.07.2020. 07:48

Kakva glupost da prijavis gde ima komaraca hahahahaha pa ima ih svuda u 13 casova na uscu sedim na klupi u hladovini a njih kao pleve cccccc

DJSvetac

22.07.2020. 08:38

Ne znam i neću ni da znam ko je uzeo ovde pare za onu sprdačinu sa onim prdavcima ...kako prođe ulicom tako celo jato komaraca preleti iza zgrade u drugi deo dvorišta ...samo budali nije jasno da jedino efikasno dejstvo jeste iz vazduha , jer ih tako poklope odozgo i nemaju gde da se sakrivaju ...a da ne pominjem što su se do sada izlegle na stotine generacija i da su polegli na hiljade puta više jajašaca ...bez sedam naleta u ciklusima na tri dana nema nam spasa !!! Da ne pominjem i ovu suvu inteligenciju koja traži da se prijavi gde ih ima , ama ima ih svuda ...od Grocke ...do Obrenovca ...od Opova do Kovačevca i dalje !!! Da ne pominjem i sve druge viruse osim Nila , što prenose ...srčanog crva itd!!!!