GRAD Beograd je na tenderu dobio izvođača za projektovanje i izgradnju Ulice Dragoslava Srejovića od Bogoslovije do Volgine. Pristigle su dve ponude, od kojih je povoljniju, u iznosu od 195 miliona dinara, dostavila grupa ponuđača koji predvodi javno preduzeće "Beograd put".

Kosta

19.07.2020. 16:44

Odlicno, ova saobracajnica ce olaksati zivot gradjsns u ovom delu grada. Predlazem da se razmisli, a i uradi ulica koja bi povezala Mirijevo i Slanacki put, groblje Lesce. U stvari da se produzi, nastavi, ulica Karadjordjeve zvezde, koja je uradjena do nekih 500 metara od groblja Lesce, i tu zavrsava u livadi. Produzetkom do ulice koja ide sa zadnje strane Lesca, spojila bi se sa Slanackim putem i povezala Mirijevo i Visnjicku banju, Slance i Veliko Selo, a i buducu fabriku za preciscavanje vode. Time bi se rasteretili Mirijevski bulevar i Vusnjicki bulevar, a out izmedju Mirijeva i Visnjicke banje skratio za nekih 2 kilometra.

Pera

19.07.2020. 22:02

@Kosta - Vitezova karadjordjeve ce se nadovezati na obilaznica pa cete birati levo most ada huja ili slanci a desno ce moci do most na adi..