HAOS NA AUTOKOMANDI: Škodom udario u autobusko stajalište, srča na sve strane (FOTO)

Novosti online

16. 07. 2020. u 22:14 >> 00:51

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila sinoć nešto posle 20.00 na auto-putu kod Autokomade, automobil marke "škoda" udario je u autobusko stajalište "Franše D'Epere".

ХАОС НА АУТОКОМАНДИ: Шкодом ударио у аутобуско стајалиште, срча на све стране (ФОТО)

Foto P.Milošević

 Na sreću u ovom incidentu nije bilo nastradalih, ali su lakše povređene dve osobe. Kako su za "Novosti" potvrdili iz Hitne pomoći, njihova ekipa brzo je po pozivu stigla na mesto nezgode i povređene pacijente prevezla sa lakšim povredama u Urgentni centar.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, vozač sivog automobila uleteo je pravo u autobusko stajalište u smeru ka centru grada. Prema tvrdnjama očevidaca, tom prilikom udario je putnika koji je stajao i čekao gradski prevoz.

Reporteri "Novosti" obišli su sinoć mesto nezgode i zatekli parčiće stakla na stajalištu i oko njega. Klupa je od siline udarca bila ulubljena, dok je reklamni prostor sa leve strane bio u potpunosti uništen. Takođe, iza stanice naša ekipa uočila je i mrlje od krvi.

TOČKOVIMA ŽENI PREKO RUKE

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u Borskoj ulici na Kanarevom brdu tokom jučerašnjeg dana teško je povređena žena. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ona je najpre ispala iz autobusa, koji joj je zatim prešao točkovima preko jedne ruke. Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren i prevezla povređenu ženu u Urgentni centar sa teškim povredama ruke.

Foto P.Milošević

Foto P.Milošević

Foto P.Milošević

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu