UČITELJICU PLJUVALI, GURALI I ČUPALI ZA KOSU: Hitno prebačena u bolnicu, novi detalji drame u OŠ "Sveti Sava" na Vračaru

Novosti online

13. 06. 2024. u 23:26

UČITELjICA S. Đ, koja predaje u OŠ "Sveti Sava" na Vračaru, povređena je danas kada su je napali otac i majka učenice 3. razreda nakon što se odeljenje vratilo sa nastave u prirodi.

УЧИТЕЉИЦУ ПЉУВАЛИ, ГУРАЛИ И ЧУПАЛИ ЗА КОСУ: Хитно пребачена у болницу, нови детаљи драме у ОШ Свети Сава на Врачару

Foto: M. Anđela/Profimedia

Kako prenose mediji, roditelji devojčice iz odeljenja 3/3 napali su učiteljicu koja predaje odeljenju 3/2.

Pljuvanje, guranje, čupanje za kosu

- Otac devojčice je pljunuo i gurnuo učiteljicu, a zatim ju je majka učenice čupala za kosu do te mere da ju je oborila na pod. Incidentu je prisustvovalo više roditelja i dece, kao i učiteljica iz 3/1 - objašnjava izvor za medije.

Kako tvrdi direktorka OŠ "Sveti Sava" Jovana Milenković, pozvana je policija, a obavešten je dežurni javni tužilac. Takođe, pristigla je i ekipa Hitne pomoći kako bi učiteljicu prevezla u Urgentni centar. Protiv roditelja koji su napali učiteljicu će biti podneta krivična prijava.

- Sutra će, kako protokol nalaže, biti obavešten i Centar za socijalni rad - navodi izvor za medije.

Napad je usledio posle incidenta u diskoteci tokom karaoka, što je potvrdila i direktorka škole.

- Devojčica se požalila da ju je učiteljica S. Đ. gurnula kako bi snimila svoje učenike koji su nastupali. Njena koleginica, koja predaje istom odeljenju 3/2, prišla joj je sa učenicom kako bi je opomenula da dete ima karcinom kičme, na šta je učiteljica S. Đ. navodno odgovorila da nije gurnula devojčicu. Prema rečima druge učiteljice, S. Đ. je rekla da, ako je devojčica bolesna, onda treba da ide da se leči. Međutim, S. Đ. je navodno tvrdila da ona nije imala tu informaciju i da bi bolesno dete trebalo uvek da bude pored učiteljice - navodi direktorka.

Napad na učiteljicu S. Đ., navodno, usledio je čim su roditelji čuli za incident u diskoteci.

- Nasrnuli su na nju odmah po izlasku iz autobusa.

Pretučena i nastavnica OŠ "Jovan Dučić"

Podsetimo, ovo je drugi slučaj nasilja u školi koji je danas prijavljen policiji. Prethodno je u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu napadnuta nastavnica biologije.

Nju je  napala i teško povredila majka učenika petog razreda.

Povređena nastavnica kolima hitne pomoći je nakon napada prevezena u bolnicu. Informacije o njenom stanju pročitajte u našem odvojenom tekstu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!