PARČE PICE PROŠLE NEDELJE JE BILO 400 DINARA, A SAD IMA NOVU CENU: Pogledajte koliko košta

S.V.

08. 04. 2024. u 16:22

NAJBOLjA, ali i najgora reklama je ona koja ide od "usta do usta", čemu svedoči to da je pica iz jednog lokala u centru grada, čija je cena za jedno parče prošle nedelje šokirala sugrađane, sada pojeftinila - sa 400 na 300 dinara.

ПАРЧЕ ПИЦЕ ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ ЈЕ БИЛО 400 ДИНАРА, А САД ИМА НОВУ ЦЕНУ: Погледајте колико кошта

Privatna arhiva

 Posle pisanja "Novosti" i brojnih negativnih komentara sugrađana koji su u prvi mah mislili da se za 400 dinara prodaje cela mala pica, ova picerija je promenila cene u izlogu.

Sada svako parče, koje je veće nego u drugim lokalima, košta 300 dinara za sve vrste pica, bez obzira da li neko bira "trougao" koji ima samo sipr i kečap ili kulen, pršut, pečurke... Mnogobrojni misle da je i ova cena visoka, jer se sećaju da je pre nekoliko godina komad pice iste veličine ovde koštao 110 dinara i uz njega se dobijao jogurt ili gazirani sok.

Inače, ova picerija postoji na nekoliko lokacija u širem centru grada. Pre nekoliko godina, bila je nakratko zatvorena kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima su se videli miševi i golubovi kako šetaju po picama. Posle toga, malo su "uglancali" lokale i podigli cene pica sa 110 na 150 dinara, a od tada su poskupljivali, čini se, veoma često.

Samo desetak metara niže, ka Trgu republike, u jednom lokalu parče obične pice prodaje se za 120, a one sa kulenom za 130 dinara. U jednom poznatom lancu pekara, "kaprićoza" je 160, a "gurmanska" sa kulenom i paprikom je 190 dinara. Takođe, u pojedinim objektima u centru grada može se kupiti ceo ručak koji uključuje meso ili ribu, krompir, salatu, hleb i limunadu, i sve to za 490 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave