SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SVE: Oglasilo se tužilaštvo i uprava kluba o 12 maloletnika koji su pijani završili na VMA (VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2024. u 14:41

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon saznanja iz medija da je tokom prošle noći u Vojnomedicinsku akademiju primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju, formiralo predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.

СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СВЕ: Огласило се тужилаштво и управа клуба о 12 малолетника који су пијани завршили на ВМА (ВИДЕО)

FOTO: Arhiva novosti

Ukupno 26 dece je dovezeno na VMA zbog trovanja alkoholom, a 12 njih je bilo u najtežem stanju alkoholisanosti. Među njima je bilo mlađih od 15 godina, i to sa čak do 2,8 promila alkohola u krvi.

Oglasili se iz kluba

Ovim povodom upravo su se oglasili i iz kluba:

"Klub Sinner je tokom sinoćne večeri bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnjim događajima. Ovim putem izražavamo žaljenje i brigu zbog neželjenih događaja", navodi se u objavi na Instagramu.

Oglasilo se tužilaštvo

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović je naložio da se identifikuju odgovorni i da se u saradnji sa policijom utvrde okolnosti ovog slučaja, nakon čega će biti doneta odluka o kvalifikaciji krivičnog dela i procesuiranju učinilaca.

O ishodu prikupljenih obavešenja VJT će blagovremeno obavestiti javnost.

BONUS VIDEO: OSTALO SAMO ZGARIŠTE: Na ovom mestu u Baru je četvoro ljudi stradalo u požaru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave