DUKAT ZA LAZARA: Jeremić darivao prvu bebu rođenu na Božić u porodilištu KBC "Zvezdara"

B.B.

07. 01. 2024. u 15:30

PREDSEDNIK opštine Zvezdara Vladan Jeremić uručio je Nadici Marković, majci prve bebe rođene na Božić u porodilištu KBC Zvezdara - dečaka Lazara, zlatnik i poželeo njoj i njenim roditeljima puno zdravlja i uspeha u životu.

ДУКАТ ЗА ЛАЗАРА: Јеремић  даривао прву бебу рођену на Божић у породилишту КБЦ Звездара

Foto: Opština Zvezdara

Jeremić je rekao da mu pričinjava zadovoljstvo što je na Božić posetio porodilište KBC Zvezdara i što se 11. godinu zaredom nastavlja ova akcija u kojoj opština daruje prvorođenu bebu na Božić.

- To je znak pažnje kojim želimo da pokažemo da vodimo računa o svim novim generacijama koje će živeti i stvarati na Zvezdari - rekao je Jeremić. - Pored ove lepe akcije opština već dve godine organizuje podelu paketa dobrodošlice za sve bebe sa Zvezdare, kojom želimo da našim najmlađim sugrađanima pošaljemo poruku da su oni naša budućnost

Doktorka Nikolina Vulić je rekla da je mali Lazar rođen u 00.35 sati, bio je težak 3.090 grama i dug 52 centimetra, pa je ocenjen ocenom 10. U porodilištu KBC Zvezdara u poslednja 24 sata rođeno je 9 beba.

Posetom Gradskoj bolnici i darivanjem prvorođene bebe predstavnici opštine su nastavili višegodišnju tradiciju koja je na Zvezdari vezana za najveći hrišćanski praznik-Božić. Događaju su prisustvovali i zamenik predsednika opštine Dragana Đurić i član opštinskog Veća Dušan Ignjatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!