OBRAĐENO 459 ZAHTEVA ZA PRIKLJUČENJE NA MREŽU: Opština Zemun na osam specijalizovnaih šaltera prima građane

S.V.

21. 09. 2023. u 18:30

OD prvog dana prijema zahteva građana za priključenje na elektroenergetsku, gasnu ili mrežu daljinskog grejanja, vodovod i kanalizaciju nezakonito izgrađenih objekata, GO Zemun je otvorila osam punktova.

ОБРАЂЕНО 459 ЗАХТЕВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НА МРЕЖУ: Општина Земун на осам специјализовнаих шалтера прима грађане

BEOINFO

Kako je saopšteno, tokom prvih pet dana rada specijalizovanih šaltera, vladalo je veliko interesovanje ljudi. - Stručne službe opštinske uprave obradile su, u skladu sa svojim nadležnostima, 459 obaveštenja o ispunjenosti uslova za privremeno priključenje - kaže predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević. - Opština će se i dalje truditi da nekoliko dana nakon prijave budu izdata obaveštenja o ispunjenosti uslova za privremeni priključak, te da budu prosleđena komunalnim preduzećima na dalje postupanje.

Nastavićemo da ovom dinamikom obrađujemo zahteve građana kako bi se ubrzala procedura prijava za priključenje nelegalnih objekata na infrastrukturnu mrežu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!