TARABA LEPIH REČI: Poruke za srećan početak škole ispred OŠ "Drinka Pavlović"

B.B.

08. 09. 2023. u 19:35

"GLEDAJ svetliju stranu života", "Ti nisi problem, ti si početka rešenja", "Uvek nađi vremena za prijateljstvo, to je put do sreće","Danas vam predajem u ruke, najvrednije što imama - prijateljstvo", "Igrajte se, jer ništa nije toliko ozbiljno ni za život ceo da se u tome neće pronaći element igre", samo su neke od poruka na "Tarabi lepih reči" ispred OŠ "Drinka Pavlović".

ТАРАБА ЛЕПИХ РЕЧИ: Поруке за срећан почетак школе испред ОШ Дринка Павловић

Foto: Novosti

Iako se nastavlja tradicija iz prethodnih godina, da se prvacima i ostalim đacima poželi sreća u školi, ova gdoina ej specifična i zbog tragedija koje su se dogodile u na Vračaru i u Mladenovcu. I preporuke Ministarstva prosvete su da prva nedelja u školi bude posvećena razgovorima sa decom, projektima protiv nasilja..

- Na našoj "Tarabi lepih želja" su poruke koje su ispisali zaposleni, đaci, roditelji, prolaznici - kaže Biljana Popović, direktorka OŠ "Drinka Pavlović". - Svi su pozvani da do kraja nedelje ostavljaju svoje poruke, koje ćemo mi posle analizirati i videti da li postoji neka ideja koju bismo mogli da realizujemo.

Za sve "pisce" školarci su pripemili poklončice koje su sami napravili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?