PRIZNANJA TATJANI I LUKI Opština Zemun nagradila najboljeg policajca i vatrogasca

S.V.

09. 06. 2023. u 23:55

NAGRADE za najboljeg policajca i vatrogasca koji su se svojim radom i zalaganjem istakli tokom prošlog meseca, tradicionalno su uručene u GO Zemun.

ПРИЗНАЊА ТАТЈАНИ И ЛУКИ Општина Земун наградила најбољег полицајца и ватрогасца

GO ZEMUN

Priznanja Tatjani Inđić, najboljem policajcu, i Luki Cimbaljeviću, najboljem vatrogascu, uručio je sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković.

Policijska stanica Zemun predložila je policijskog službenika Tatjanu Inđić za nagradu, sa obrazloženjem da je tokom meseca savesno i odgovorno obavljala svoje zadatke i zalaganjem doprinela unapređenju bezbednosti građana na teritoriji  opštine Zemun.

Uprava za vanredne situacije u Beogradu predložila je za nagradu mlađeg vodnika, vatrogasca spasioca –  vozača, radnika VSB Beograd od 2021. godine, jer je u svom dosadašnjem radu pokazao veliko zalaganje, požrtvovanost i profesionalnost, kao jedan od najpouzdanijih radnika u akcijama spasavanja ljudskih života i materijalnih dobara u svim većim intervencijama na teritoriji grada Beograda. Između ostalog, učestvovao je u više intervencija tokom maja, u ulici Batajnički drum bb i u stanu u ulici Aleksandra Dubčeka broj 7.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)