IZMEŠTENE TRASE JAVNOG PREVOZA: Tokom vikenda na nekoliko lokacija počeli radovi

A. Z. K.

13. 03. 2023. u 07:15

TOKOM vikenda na nekoliko lokacija u gradu otpočeli su radovi zbog kojih se menjaju trase velikog broj linija javnog gradskog prevoza.

ИЗМЕШТЕНЕ ТРАСЕ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА: Током викенда на неколико локација почели радови

Foto A. Stanković

Na uglu Vojvođanske i Gandijeve ulice juče je započeta druga faza radova na otklanjanju kvara na kanalizacionoj mreži. Zbog toga će linija 82 voziti po izmenjenoj trasi do 2. aprila. Ka Bloku 44 i dalje saobraćaće Gandijevom, Pere Segedinca, Mustafe Golubića, Vojvođanskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru ići redovno. Vozila sa linija 45, 71, 601, 601N i 603N vraćaju se na svoje trase.

Zbog radova na izgradnji saobraćajnice od Surčina do Novog Beograda, do 31. marta, doći će do promene u radu linije 602. Ova linija u oba smera saobraćaće trasom Vojvođanska - kružni tok - Surčinska - Vojvođanska u Surčinu do terminusa SRC "Surčin". Privremeno se izmešta stajalište "Blok 61" za linije 45, 604, 605 i 610, gledano u smeru ka Bloku 45, na lokaciju koja se nalazi stotinak metara dalje u istom smeru.

Zbog radova na redovnom održavanju u Ulici auto-put za Zagreb, na delu od raskrsnice sa Ulicom dr Žorža Matea do raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije, do srede, doći će do promena u radu linija 74, 75, 76, 612 i 708, kao i noćne linije 75N. Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!