"SVETLOPISI ZA SIRIJU" : Izložba u galeriji "Progres" za pomoć narodu Sirije sa područja koja su bila zahvaćena zemljotresom

A. Z. K.

08. 03. 2023. u 08:00

U GALERIJI "Progres" sutra u 20 časova biće otvorena humanitarna izložba pod nazivom "Svetlopisi za Siriju".

СВЕТЛОПИСИ ЗА СИРИЈУ : Изложба у галерији Прогрес за помоћ народу Сирије са подручја која су била захваћена земљотресом

Foto Novosti

Ova postavka napravljena je sa namerom da se prikupi pomoć za građane sa područja Sirije koja su bila zahvaćena zemljotresom.

Ovu humanitarnu manifestaciju organizovali su Ambasada Sirijske arapske republike, Udruženje "Fraktalart" i Galerija "Progres". Građani će biti u prilici da vide postavku od 10. do 23. marta, od 13.00 do 20.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici