BEOGRAĐANI, OBAVITE BESPLATNE PREGREDE: Evo gde možete proveriti procenat masti, mišića i vode u organizmu

B. B.

07. 03. 2023. u 16:24

U SAVETOVALIŠTU za ishranu Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" biće organizovani besplatni pregledi od 8. do 10. marta 2023. godine.

БЕОГРАЂАНИ, ОБАВИТЕ БЕСПЛАТНЕ ПРЕГРЕДЕ: Ево где можете проверити проценат масти, мишића и воде у организму

Foto: V. Danilov

Pregledi će se obaviti na medicinskoj vagi koja pruža detaljnu analizu sastava tela metodom bioimpedance. Pored telesne mase i Indeksa telesne uhranjenosti, ova metoda pruža podatke u vezi sa količinom i rasporedom masnog tkiva, visceralnih masti, skeletnih mišića, količinom nemasnog tkiva, kao i količinom i rasporedom vode u organizmu u odnosu na ukupnu telesnu masu.

U Savetovalištu za ishranu mogu se dobiti i adekvatni saveti u vezi sa pravilnom ishranom. Rad u Savetovalištu kao prevencija nutritivnih faktora rizika kod zdravih i medicinska nutritivna terapija kod bolesnih ljudi zasniva se na individualnom pristupu svakom pacijentu.

Svi zainteresovani punoletni građani mogu zakazati besplatni pregled u Savetovalištu za ishranu Instituta za javno zdravlje Srbije od 7. marta u periodu od 8.00 do 15.00 časova, do popune termina, a telefon za zakazivanje je : 060/7171539, stoji u saopštenju Instituta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna