HLADNI RADIJATORI U CENTRU GRADA: Ekipe na terenu kako bi sanirale kvar na magistralnom toplovodu u Savskoj

A. Z. K.

30. 01. 2023. u 12:28

KVAR na toplovodnoj mreži u Savskoj ulici izazvao je probleme, pa su pojedini potrošači u centru grada ostali bez grejanja. Radijatori su jutros postali hladni, a kako su najavili u JKP "Beogradske elektrane" sutra bi stanovi ponovo trebali da budu topli.

ХЛАДНИ РАДИЈАТОРИ У ЦЕНТРУ ГРАДА: Екипе на терену како би санирале квар на магистралном топловоду у Савској

Novosti

Bez grejanja su ostali potrošači u zonama Savske, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske. Hladni radijatore su imali i građani na Vračaru u zoni Hrama Svetog Save i Neimara, deo Senjaka kod Ulice Koste Glavinića i Bulevara vojvode Mišića.

- Kvar se dogodio na magistralnom toplovodu M6, koji se prostire od toplane "Novi Beograd" preko mosta Gazela i preko njega se zagrevaju objekti na desnoj strani reke Save. Kako bi kvar bio otklonjen, potrebni su građevinski, mašinski i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom - saopštili su u JKP "Beogradske elektrane".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije