IZLOŽBA U "RANČIĆEVOJ KUĆI": Tradicija u "Varoškom salonu"

B.B.

04. 01. 2023. u 17:46

U RANČIĆEVOJ kući u Grockoj je otvorena praznična izložba dela likovne i primenjene umetnosti "Varoški salon".

ИЗЛОЖБА У РАНЧИЋЕВОЈ КУЋИ:  Традиција у Варошком салону

Foto promo

U toplini tradicionalnog doma, postavka koja obuhvata dela više od četrdeset likovnih i primenjenih umetnika, kao i odabranih zanatlija, osmišljena je u prazničnom duhu radosti i darivanja - kao vid podrške stvaralaštvu i vizuelnoj umetničkoj sceni.

Posetiocima se pruža jedinstvena prilika da sebe i svoje drage obraduju unikatnim predmetom ili detaljem, radom slikara, vajara ili umetničkog zanatlije, ali i da uživaju u raznovrsnim delima, kojih na izložbi ima više od stotinu.

"Varoški salon" u svečarskom duhu ove godine izlaže radove u raznovrsnim tehnikama - akvarel, ulje na platnu, ikonopis, pastel, grafika, digitalna grafika, fotografija i kombinovane tehnike, zatim nakit od srebra i kože ručne izrade, tematski izrađene drvene igračke, unikatne odevne detalje i predmete svakodnevne namene. Tu su i beretke, ikone manjih dimenzija, nagrađeni radovi i dela mladih umetnika, ogrlice i minđuše, igračke od drveta, kućice za ptice"

Izložba traje do 20. januara 2023. godine.

BONUS VIDEO - FRISTAJLER POTPUNO TONE: Pukao mostić koji spaja splav sa obalom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice