PUTNICA DRŽALA KONTROLORKU ZA VRAT: Fizički sukob zbog lažnih isprava

Š.M.

04. 10. 2022. u 16:56

NA autobuskom stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu danas pre podne došlo je do incidenta i fizičkog sukoba između putnice i kontrolora.

ПУТНИЦА ДРЖАЛА КОНТРОЛОРКУ ЗА ВРАТ: Физички сукоб због лажних исправа

Foto printskrin

Kako su za naš list rekli u preduzeću za naplatu karata "Kentkart" građanka je pokazala putnu ispravu koja nije njena, već pripada starijem licu, odnosno penzioneru.

Snimak incidenta iz Zemuna odmah je osvanuo na društvenim mrežama, a građani su uglavnom branili putnicu na liniji 78. Kako se može videti iz priloženog video zapisa, ona je prvo ušla u verbalnu raspravu sa kontrolorima, koji su je na kraju primorali da napusti vozilo.

- Na liniji 78 u Zemunu je došlo do incidenta kada je putnica kontrolorkama pokazala putnu ispravu koja nije njena - kažu u "Kentkartu". - Uvidom u putnu ispravu bilo je evidentno da ona pripada drugoj osobi i to starijoj, penzioneru. Zbog toga su naše koleginice prema proceduri i ovlašćenjima koje imaju, istu i oduzele nakon čega ih je putnica fizički napala držeći jednu od kontrolorki za vrat, a što se vidi jasno i na snimku.

Foto printskrin

Putnica je sve vreme, ističu iz ovog preduzeća, pokušavala da povrati Beogradsku karticu zbog čega je i fizički sve vreme nasrtala na kontrolorku.

Foto printskrin

- Nakon napuštanja vozila, ona je na autobuskom stajalištu Bosanska i dalje nastavila da napada kontrolorke pokušavajući da dođe do oduzete kartice. Naše koleginice su potom pozvale policiju, a putnica se udaljila sa stajališta. Ovom prilikom molimo putnike da uvek kod sebe imaju važeće vozne isprave, jer u suprotnom kontrolori imaju pravo da ih oduzmu.

Policija je došla na mesto incidenta, obavila uviđaj, a više detalja biće poznato posle sprovedene istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NATAŠA DNK DUGUJE 700.000: Ne isplaćuje zarade radnicima - šta je poručila o problemu