NOVAC koji ovih dana bude uplaćen na kioscima za mesečne i dnevne "bus plus" vožnje ide na račun novoformiranog JKP "Naplata prevozne usluge Beograd".

Komentari (3)

Mungos

01.10.2022. 06:51

Ako je ulazak na prednja vrata jedini problem, onda blago nama. Međutim, ima mnogo kategorija putnika koji malo plaćaju, kao što su penzioneri. Kada bi plaćali bar 500 din. mesečno, manja bi gužva bila. Đaci da plaćaju isto po 500 din., a zaposleni po 2500 bez ikakvih zona. Pojedinačna karta 100 din. I naravno da ne čekamo prevoz ko debilu po pola sata već da idu na 10 minuta, Kada napravimo metro, ako ga napravimo ikada, onda će biti bolje. Skratiti linije, u centar grada samo eko autobusi i tramvaji, na obodima obični autobusi.

Loski

01.10.2022. 14:03

Nezaposleni treba da se voze besplatno, jer je ovo bila i ostala socijalna država. Sramota je da to već do sada nije urađeno. Pojedini mungosi bi da ukinu starije. Mogu da predlože zakon o likvidaciji penzionera (vidim da mu smetaju i deca) tako da onda mungosi mogu da se voze kao u taksiju i to skroz besplatno. Mislim da je nemoguće, ali kad bi taj mungos imao čime i mogao da zamisli kako uopšte živi porodica penzionera od 3 člana sa penzijom od tridesetak hiljada i jedan od članova nije zaposlen a plaćaju mesečno markicu i onda da još toliko plaćaju od te penzije za dva penzionera možda bi se zapitao zašto uopšte lupeta ovakve gluposti. Inače, niko iz te porodice se NIKAD ne švercuje, čak i ako je izbor vekna hleba i litar mleka ili markica. Muka mi je od takvih ljudi kojima smetaju penzioneri i drugi siromašni. Ne daj bože da se taj kandiduje za predsednika...