VERA I UMETNOST ČINE NAS BOLJIM: Premijera filma "Ala je lep ovaj svet" održana u "MTS dvorani"

Š. MAROVIĆ

23. 09. 2022. u 01:05

PREMIJERA filma "Ala je lep ovaj svet" održana je u 20 sati u "MTS dvorani", uz prisustvo velikog broja gledalaca.

ВЕРА И УМЕТНОСТ ЧИНЕ НАС БОЉИМ: Премијера филма Ала је леп овај свет одржана у МТС дворани

Foto: M. Anđela

 Reditelj filma je Filip Čolović, scenarista i glumac Andrej Šepetkovski, producentkinja Aneta Ivanović, a glumačku ekipu u ovom domaćem ostvarenju čine Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Miljana Gavrilović i Stefan Bundalo.

Bez obzira na kišu, glavni protagonisti filma prošli su crvenim tepihom pred mnogobrojnim Beograđanima pod kišobranima, koje hladnoća nije sprečila da dođu. Promociji filma prisustvovale su mnogobrojne zvanice iz sveta filma, muzike i džet-seta.

Među njima su bili i Marija Šerifović, Marija Kilibarda, Anastasija Ražnatović, Milan Kalinić i Saša Kovačević koji su došli da podrže prijatelje.

Ljubavna komedija "Ala je lep ovaj svet" je savremena i duhovita filmska priča u produkciji kuće Blue Butterfly. Glavnu žensku ulogu tumači Anđelka Prpić, koja igra voditeljku Unu.

PRIČA

GLAVNE junake ove posve drugačije ljubavi čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković), koji pokušava da spoji nespojivo, neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović) i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

- Takva moja junakinja svakako postoji na našem televizijskom nebu - kaže ona. - Učinili smo da ona bude simpatična publici, a dobro je što se njoj dešava prava metamorfoza. Uspeva da nađe divnog čoveka za sebe i postiže da sve bude kako treba. Suština našeg filma je da vera i umetnost pobeđuju i čine nas boljim ljudima. Andrija Kuzmanović je izvanredan partner, sve vreme me je vodio kroz film na čemu sam mu beskrajno zahvalna.

Film je pretpremijerno prikazan letos na 46. izdanju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, gde je osvojio Nagradu publike. Kao i tada, ostvarenje je večeras u "MTS dvorani" takođe pobralo aplauze oduševljenja publike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna