"BIR FEST" MENJA TRASE AUTOBUSA: Izmene javnog prevoza od 18 časova do 4 sata posle ponoći

S.V.

17. 08. 2022. u 13:50

TOKOM održavanja "Bir festa" na Ušću, nekoliko linija javnog gradskog prevoza izmenjenom trasom, od sutra do ponedeljka u periodu od 18 časova do 4 ujutro. Jedino u subotu i nedelju, izmenjeni režim trajaće do 5 časova posle ponoći.

БИР ФЕСТ МЕЊА ТРАСЕ АУТОБУСА: Измене јавног превоза од 18 часова до 4 сата после поноћи

Foto: Tanjug

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz, autobusi sa linija 15, 84, 704, 706, 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta u oba smera kretaće se Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

Vozila 27E i 35 u pomenutom terminu će, u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i pored Ušća ići Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa u Bloku 20 (iza hotela "Hajat").

Linija 60L ka okretnici kod novobeogradske toplane ići će trasom Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovno. U suprotnom smeru, ovi autobusi koristiće uobičajenu trasu linije 60.

Na izmenjenim delovima trasa, autobusi će koristiti postojeća stajališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade