NIKO OD UČENIKA NIJE POVREĐEN Direktor škole u kojoj se obrušio plafon za "Novosti": Ništa nije slutilo na nezgodu (FOTO)

S.V.

15. 04. 2022. u 11:21

KROV nove sale u OŠ "Dositej Obradović", u čukaričkom naselju Umka, obrušio se u noći između srede i četvrtka. Ploče sa staklenom vunom pale su u fiskulturnu salu i kabinet tehničkog. Na sreću, niko nije povređen.

НИКО ОД УЧЕНИКА НИЈЕ ПОВРЕЂЕН Директор школе у којој се обрушио плафон за Новости: Ништа није слутило на незгоду (ФОТО)

PRIVATNA ARHIVA

Kako je za "Novosti" rekao direktor ove škole Dragan Mišić, radnici firme "Tončev gradnja", koja je pre tri godine izgradila taj novi deo osmoletke, jutros su počeli sa raščišćavanjem šuta, a očekuje se da plafon bude popravljen do ponedeljka.

- Pao je krov, odnosno "knauf" ploče sa staklenom vunom. Odvalile su se i pale u kabinet tehničkog. Pre toga ništa nije bilo sumnjivo, niti je ukazivalo na to da se plafon može obrušiti. Nastava funkcioniše normalno, mi imamo dosta kabineta, pa smo rasporedili đake, tako da ne gube nijedan čas - kaže za "Novosti" direktor Mišić.

- Majstori su došli, radiće i tokom vikenda kako bi u ponedeljak sve bilo popravljeno. Najvažnije je da niko nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna