KROZ SUZE POSLAO PORUKU DEVOJCI KOJU JE SPREČIO DA SKOČI SA MOSTA: Taksista Nikola - hoću da zna da je ljubav život

Novosti online

12. 04. 2022. u 21:36

TAKSISTA Nikola Golubović otkrio je detalje drame kada je u sitnim satima u noći između nedelje i ponedeljka devojka pokušala da skoči sa Brankovog mosta.

КРОЗ СУЗЕ ПОСЛАО ПОРУКУ ДЕВОЈЦИ КОЈУ ЈЕ СПРЕЧИО ДА СКОЧИ СА МОСТА: Таксиста Никола - хоћу да зна да је љубав живот

Foto Privatna arhiva

Golubović je i dalje vidno potresen, a kako kaže, jedino ga interesuje sada kako je devojka kojoj je spasio život.

- Mnogi me poznaju, mnogo je emocija u meni i biće tako sve do onog momenta dok ne budem saznao šta se desilo sa njom - ispričao je kroz suze.

Heroj taksista otkrio je detalje dramatičnog događaja, za koji je rekao da je mnogo veća drama bila u kolima, nego na mostu.

- Ona mi je dala pare, bacila je telefon, na kraju sam bio svestan šta će se desiti. Prava drama je bila u kolima. Imao sam veliki problem, jer nisam smeo da telefoniram policiji da ne pobegne. Vrteo sam se po gradu, tražeći patrolu, kada je trebalo da skrenem ka mostu, vratio sam je kući. Ona me je povukla za rukav i pripretila da će izleteti iz auta, ako je budem vratio kući - otkriva taksista.

Kada mu se upalio alarm da se nešto dešava, Golubović je rešio da da sve od sebe i pomogne devojci.

Brankov most, Foto M. Anđela

Rekla je "game over"

- Sve je proradilo u meni iz pete, trudio sam se da je animiram. Ona mi je pričala o sestriću. U jednom trenutku prekinula je razgovor. Posavetovao sam je da život treba da gleda kao jednu igru i da treba da se trudi da preskoči prepreku, da ustane kada padne, a ona mi je odgovorila sa dve reči na engleskom "game over" - ispričao je vidno potresen taksista.

Kako navodi dalje, odgovorio joj je da kod njega to ne postoji u kolima i trudio se da nastavi razgovor.

- To kod mene u kolima nema. Nastavio sam razgovor na neki način. Nije htela kafu, vožnja je trajala četrdeset minuta. Pristala je da joj kupim čokoladu. Video sam da imam posla sa jednom obrazovanom devojkom. Takva stvar mi se do sada nije dogodila - kaže Nikola Golubović.

Foto: Pritnsrkin TV Kurir

Čekam je na čaju

Na kraju je poručio devojci da je čeka na čaju.

- Imam da joj poručim da mi je dužna jedan čaj, jer kafu ne pijem i da ćemo sesti jedan dan da se zagrlimo i da se lepo izrazgovaramo i da joj ja ispričam kako treba da se živi i da bude zadovoljna. I da je dovoljna sama sebi da bude srećna, a ako ima nekog pored sebe onda će da bude još srećnija. I moram da naglasim tri reči koje su najvažnije u životu, a to je - ljubav je život - poručio je taksista heroj.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri