BESPLATAN I KARDIO FITNES: Opština Stari grad nudi bogat program aktivnosti

A. Vojinović

10. 04. 2022. u 08:20

ČASOVI stranih jezika, debate i govorništva, škola sporta, kardio fitnes, joga, samo su neki od besplatnih programa koje opština Stari grad organizuje za svoje građane.

БЕСПЛАТАН И КАРДИО ФИТНЕС: Општина Стари град нуди богат програм активности

Stari Grad , Foto A. K.

Žitelji centralne prestoničke opštine sve aktivnosti mogu koristiti uz "starogradsku karticu", koju trenutno poseduje oko 6.000 Starograđana.  Pomoću "zlatne" ulaznice stanovnici srca grada mogu da učestvuju u dešavanjima koji su razvrstani u tri kategorije i namenjeni za decu uzrasta do 18 godina, roditelje i seniore.

"Starogradska kartica" namenjena je svim punoletnim stanovnicima GO Stari grad, dok interesovanje, kako su nam rekli u ovoj opštini, podjednako iskazuju i mladi i najstariji sugrađani.

- Opština za sve kategorije organizuje širok spektar programa koje možemo svrstati u jezičke, sportske i edukativne, kreativne i umetničke - navode za "Novosti" u opštini Stari grad. - Deca se mogu prijaviti za pohađanje nemačkog, engleskog i francuskog jezika. Kada je reč o sportu imamo školice fudbala, košarke, odbojke, borilačkih veština, tenisa, kajaka i plivanja. Škola plivanja je određena prema uzrastu deteta, gde čak i za najmlađe uzrasta do tri godine imamo program "Bebi buć" u kom učestvuju majke sa detetom. Takođe, mališani se mogu prijaviti i za muzičku školu, folklor, balet, kurs fotografije, debate i govorništva, šaha...

Za mame i tate sa Starog grada, Opština ima i školu roditeljstva, kao i podrške ženskom preduzetništvu. Bogat program namenjen je i za najstarije građane koji redovno učestvuju u svim aktivnosti, ali najviše interesovanja pokazuju za jednodnevne izlete.

- Seniori uz karticu mogu da koriste termine za plivanje i kardio fitnes - kažu u ovoj opštini. - Takođe, i oni mogu pohađati besplatne časove engleskog jezika, ali i da učestvuju u obukama na android aplikacijama i uređajima. Za njih imamo i školu slikanja, fotografije, kao i radionice ručnog rada.

Iz Opštine Stari grad napominju da se programi obavljaju ciklusno u trajanju od po tri meseca kako bi mogli da osveže listu aktivnosti i ponude nešto novo svojim građanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!