URUČENE NAGRADE "ZVEZDAMA BEOGRADA": Udruženja i nevladine organizacije dobili priznanja za svoj rad

A. Z. K.

29. 03. 2022. u 15:46

NAGRADA "Zvezde Beograda" uručena je danas u Starom dvoru, a priznanje je dobilo 20 udruženja i nevladinih organizacija koji su tokom prošle godine uradili nešto lepo i korisno za prestonicu.

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ЗВЕЗДАМА БЕОГРАДА: Удружења и невладине организације добили признања за свој рад

Beoinfo

Na predlog Kancelarije za mlade, "Zvezde Beograda" organizuju se šestu godinu za redom.

- Nerealno je očekivati da Grad Beograd može da "pokrije" sve segmente života u Beogradu zbog čega je saradnja sa nevladinim organizacijama, udruženjima i pojedincima veoma važna. Reč je o ljudima koji imaju veoma dobre ideje i entuzijazam da svoj grad učine boljim i lepšim mestom za život. Nadam se da će njihov primer podstaći druge ljude da čine dobre stvari za Beograd i Beograđane - rekao je predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević.

Među brojnim organizacijama koje su juče dobile priznanja za svoj rad su i Humanitarna fondacija radio Rom, Udruženje građana sredina, Centar za tranziciju i ljudska prava "Spektar", Asocijacija timača srpskog znakovnog jezika...

Darko Glavaš sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, dobio je nagradu za izuzetan doprinos i iskazan profesionalizam u zajedničkim aktivnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)