IZNELI 11 TONA SMEĆA: Posle požara na 11. spratu u Dr Ivana Ribara ekipa "Gradske čistoće" očistila stan

A. V. V.

01. 02. 2022. u 08:51

IZ stana nedavno preminulog Miroslava I. (77) na 11. spratu novobeogradskog solitera u Ulici dr Ivana Ribara, gde je 4. januara izbio požar, radnici JKP "Gradska čistoća" minule nedelje izneli su čak 11.300 kilograma smeća!

ИЗНЕЛИ 11 ТОНА СМЕЋА: После пожара на 11. спрату у Др Ивана Рибара екипа Градске чистоће очистила стан

Foto Novosti

Ekipe gradskog preduzeća imale su pune ruke posla kako bi iz "prebukiranih" soba izbacile gomilu natoloženog đubreta koje je bivši vodoinstalater decenijama sakupljao.

Stanari ove višespratnice zajedno sa upravnikom Zlatanom Zeljićem godinama unazad pokušavali su da reše problem sa komšijom koji u svom stanu sakuplja otpad, o čemu smo nedavno pisali. Iako su prvobitni pokušaji da se problem reši u dogovoru sa komšijom bili neuspešni, ni apeli različitim gradskim institucijama nisu bili od preterane pomoći. Situacija je početkom godine bukvalno "izgorela", kada je unutar njegovog stana izbio požar koji je, kako su nam posvedočili susedi, izazvao upravo Miroslav I.

Nažalost, tek posle nesreće odazvali su se nadležni i Miroslava I. odveli u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", iz koje je ubrzo pušten. Zbog sumnje da je upravo on podmetnuo požar moralo je da interveniše i Treće osnovno tužilaštvo, pa je 17. januara bio smešten u zatvorsku bolnicu, gde je posle dva dana preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton