MARTOVSKI FILMSKI FESTIVAL OD 29. MARTA: Konkurs za takmičarski program do 17, januara

J.D.

14. 01. 2022. u 17:49

MARTOVSKI festival - Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma ove godine biće održan od 29. marta do 2. aprila u Domu omladine Beograda, koji je organizator i izvršni producent ove manifestacije.

МАРТОВСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОД 29. МАРТА: Конкурс за такмичарски програм до 17, јануара

Privatna arhiva

Odbor Martovskog festivala raspisao je 8. novembra prošle godine konkurs za takmičarski program festivala, koji je otvoren do 17. januara 2022.

Prijave za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) se vrše preko sajta www.martovski.rs.

Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, isključivo za prijavu kratkometražnih filmova i to u sledećim kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i video art.

Jedan od najdugovečnijih evropskih filmskih festivala i ove godine publici će predstaviti bogat filmski program u takmičarskim kategorijama i revijalne projekcije ostvarenja istaknutih autora. Planirane su i brojni stručni programi za profesionalce i filmske entuzijaste, tribine i razgovori sa filmskim autorima i gostima festivala, kao i drugi prateći programi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)