KAD JE POLICIJA OTVORILA VRATA, 14 MAČAKA JE IZLETELO: Komšije u Braće Jerković u šoku posle otkrića mumificiranih tela majske i sina

Novosti online

08. 12. 2021. u 21:48

TELA Danice Vukčević (87) i njenog sina pronađena su prekjuče mumificirna u njihovom stanu u ulici Braće Jerković kada su komšije osetile neprijatan miris kako se širi iz stana.

КАД ЈЕ ПОЛИЦИЈА ОТВОРИЛА ВРАТА, 14 МАЧАКА ЈЕ ИЗЛЕТЕЛО: Комшије у Браће Јерковић у шоку после открића мумифицираних тела мајске и сина

Depositphotos

Nisu ni slutili kakav će užas biti otkriven kada su vrata otvorena - piše "Blic".

Da su uzrok neprijatnog mirisa koji dopire iz stana Danice Vučković (87) i njenog sina zapravo njihova tela, koja su više dana ležala u stanu u ulici Braće Jerković, komšije su shvatile tek kada je policija otvorila vrata stana.

- Oni godinama žive u stanu sa životinjama, imaju 14 mačaka i one se osećaju - rekao je komšija.

Prema njegovim rečima taj problem su stanari zgrade već prijaljivali, zato su i sada posumnjali da je on uzrok perijatnog mirisa koji se osećao.

- Prijavljivali smo ranije, ali se ništa nije rešilo. Kada smo sad osetili mislili smo da su opet one uzrok, 14 su ih imali i to se osećalo - kaže.

Danica se sama brinula o bolesnom sinu, koji nije pričao ni hodao, kako navode komšije, nikada nije pristajala na to da joj neko pomaže oko brige o njemu, sve do poslednjih godina kada to nije više mogla sama.

- Viđali smo nekog čoveka da dolazi, ali ne poznajemo ga. On joj je pomagao oko njega u poslednje vreme, kada je u nedelju došao, a Danica nije otvarala, pozvao je policiju, tako su ih našli - kaže.

- U trenutku kada su policajci otvorili vrata stana sve mačke su pobegle - kažu stanari.

Majka i sin živeli su u zgradi od 76. godine, ali sa komšijama nikada nisu bile naročio bliske. Kažu da je Danica ranije bila udata za lekara koji je radio u Libiji i da su se razveli godine kada se ona doselila u Braće Jerković.

- Danica je bila uvek sređena, bila je prava dama svojevremeno, ali nikada se nije mnogo družila. Bila je izuzetno prijatna i ljubazna, ali sa komšilukom nije bila bliska - kaže nekadašnji predsednik kućnog saveta gospodin Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)