BLOKADE OTEŽALE I RAD GRADSKE ČISTOĆE: Iz preduzeća se izvinili Beograđanima zbog neispražnjenih kontejnera

Novosti online

04. 12. 2021. u 15:05

JKP „Gradska čistoća“ obaveštava građane Beograda da je usled blokada koje su se pojavile na nekoliko lokacija u gradu došlo do otežanog rada ekipa preduzeća.

БЛОКАДЕ ОТЕЖАЛЕ И РАД ГРАДСКЕ ЧИСТОЋЕ: Из предузећа се извинили Београђанима због неиспражњених контејнера

Foto: Novosti

Posebno je otežano odnošenje smeća u opštinama Stari grad, Vračar, Savski venac i Novi Beograd zbog čega telefoni na pogonima preduzeća bedsprekidno zvone, saopšteno je iz ovog preduzeća.

JKP „Gradska čistoća“ moli Beograđane da ukoliko primete da smeće iz njihovog kraja nije odneto i da su kontejneri puni, imaju razumevanja jer ekipe kamionima, nažalost, ne mogu da priđu sudovima za odlaganje otpada i isprazne ih. Ekipe će odmah po završetku blokada prazniti kontejnere do kojih nisu mogli da stignu.

– Potrudićemo se da najbrže što može ispraznimo sudove do kojih u ovom trenutku ne možemo da dođemo. Izvinjavam se svim Beograđanima i u svoje i u ime „Gradske čistoće“ što nismo u mogućnosti da u potpunosti obavimo posao. Molim Beograđane za razumevanje i obećavam da će naše ekipe ostati duže na poslu, koliko god bude trebalo, kako bi ga na kraju završile. Apelujem na sve koji blokiraju ulice da propuštaju kamione „Gradske čistoće“, jer to su ljudi koji samo rade svoj posao i nije u redu da budu žrtve političkih ciljeva – rekao je direktor JKP „Gradska čistoća“ Marko Popadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)